web analytics

Methamfetaminelab in garagebox in Oudenbosch

Aan de Duiventoren in Oudenbosch heeft de politie vrijdagmorgen 26 maart vroeg een drugslaboratorium in een garagebox ontdekt. Een bewoner werd gearresteerd. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht.

Surveillerende agenten roken rond 4.30 uur bij een parkeerplaats met garageboxen een penetrante lucht, vermoedelijk van drugs. Toen ze op onderzoek uitgingen, troffen ze enkele verdachte zakken en een vat aan. Vermoedelijk was sprake van een drugslaboratorium. Hierop werd de brandweer gewaarschuwd, die metingen verrichtte. Tevens werden experts van het Landelijk Team Forensische Opsporing erbij geroepen.

In een van de garageboxen werd een methamfetamine laboratorium ontdekt. De gebruiker van de garagebox en tevens bewoner aan de Duiventoren werd aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij wordt vrijdag verhoord. Vandaag vindt uitgebreid onderzoek plaats in de garagebox. Daarna wordt het lab ontmanteld en vernietigd. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.