web analytics

Metamorfose voor Albert Heijn Tolberg in Roosendaal

De Albert Heijn in het Tolbergcentrum in Roosendaal wordt de komende weken omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. De winkel sluit zaterdag 14 september om 16:00 uur tijdelijk de deuren. In de vernieuwde winkel is straks nog meer aandacht voor vers eten, kookinspiratie en gemak voor klanten. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 25 september om 11:00 uur.

e verbouwing van de supermarkt blijft binnen de bestaande muren. ‘Door een slimme herinrichting kan het versaanbod zoals groenten, fruit, brood, kaas en vleeswaren aanzienlijk worden uitgebreid, zegt supermarktmanager Gijs Bot. ‘Ook gaat het afrekenen sneller door nieuwe zelfscankassa’s. Het team van Albert Heijn Tolberg nodigt iedereen uit aanwezig te zijn bij de heropening op woensdag 25 september. Dan zijn er ook veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt.”

Nieuwste winkelconcept
De metamorfose van Albert Heijn Tolberg in Roosendaal maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Foto boven: De bemanning van Albert Heijn Tolberg is er klaaar voor… foto: Albert Heijn/Andries van der Ree