web analytics

Menwedstrijd om de Everlandcup in Nispen (13 aug)

Op zondag 13 augustus wordt in Nispen voor de vijfde keer om de Everlandcup gestreden. Er doen in totaal meer dan vijftig aanspanningen met paarden en pony’s mee, die in verschillende categorieën uitkomen. De wedstrijden zijn op het terrein van de familie Van den Brand aan de Nispenseweg 91 en beginnen om 09:00 uur.

Net zoals vorig jaar bestaat de wedstrijd uit twee keer een kegelparcours met daarin verwerkt enkele hindernissen. Tussen de twee manches is er een wegtraject voorzien in de omgeving van het wedstrijdterrein. De menner die het parcours twee maal foutloos weet te rijden in de kortst mogelijke tijd, wint de cup.

De wedstrijd telt mee voor de Brabantse Men Competitie en wordt bijgevolg ook verreden volgens het geldende reglement en is aangemeld bij de KNHS als impulswedstrijd en dus opengesteld voor iedereen. Bij voldoende inschrijvingen is er ook een junioren en/of kinderrubriek.

De entree is gratis en iedereen is welkom. Parkeren kan aan de Oude Turfvaartseweg.

Everlandcup
Foto’s: Hans van Oosterhout


UPDATE 14 augustus:
❯ Uitslagen diverse rubrieken

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie