web analytics

Meidendag rkvv Roosendaal ondanks onweersbui superdag

De meidendag van rkvv Roosendaal op vrijdag 14 mei is een superdag geworden, ondanks regen en een onweersbui. 88 meiden beleefden een leuke en sportieve voetbaldag. En en werd ook nog eens ongeveer 400 euro opgehaald voor het goede doel.

De meidendag was opgezet voor (sportieve) meiden van 8 t/m 18 jaar. Er was een programma samengesteld van 13:00 tot 17:00 uur. ‘De komst van Zera Hulswit en Desiree van Lunteren maakte deze dag compleet. Desiree van Lunteren is ex-Oranjeleeuwin en Ajax-speelster, en Zera Hulswit, een voormalig speelster van rkvv Roosendaal, speelt in jong PSV’, aldus de organisatie.

Foto-momentje
‘We hadden 12 voetbal gerelateerde spellen die de kinderen in een soort circuitvorm hebben gedaan. We zijn om 1 uur begonnen met een welkomstpraatje van de voorzitter, een praatje van Denise Oomen van Stichting Ride4Kids en vervolgens een warming-up. Vanwege de regen en het onweer zijn we halverwege de dag naar binnen gegaan om te schuilen. Hier hebben we toen een handtekeningen en foto-momentje gehad met Desiree en Zera. Het was een super geslaagde dag en we kijken uit naar volgend jaar!’

Goede doel
Het middag stond in het teken van Ride4Kids en Stichting Stofwisselkracht, twee organisaties die zich inzetten voor kinderen met een stofwisselingsziekte.