web analytics

Meiden Roosendaal MO15-1 kampioen

De meiden van Roosendaal MO15-1 zijn zaterdag 25 mei thuis op Sportpark Hulsdonk kampioen geworden. Daarmee hebben ze de voorjaarscompetitie in de 2e klasse 2 glorieus afgesloten. Van de tien gespeelde wedstrijden werd er geen enkele verloren. Slechts één wedstrijd werd gelijkgespeeld. Dat was de wedstrijd op 13 april tegen VVC’68, die in de competitie derde is geworden.

Zie ook:
❯ Foto-album Roosendaal MO15-1 kampioen
❯ Foto’s Roosendaal MO15-1 – Unitas’30 MO15-3 (7-1)

De wedstrijd van zaterdag tegen Unitas’30 MO15-3, die met 7-1 werd gewonnen, kan de kers op de taart genoemd worden. Want de taart zelf was al voor het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter binnen. Nummer twee Vosmeer, had immers even eerder zijn laatste wedstrijd met een 1-1 gelijkspel in Dinteloord beëindigd en kwam daarmee op 25 punten, het puntenaantal dat Roosendaal MO15 al op zak had.

Hoge scores
Zelfs al zou het team van Roosendaal deze laatste wedstrijd verloren hebben, dan nog zou de titel in Roosendaal vallen. Beide teams zouden dan weliswaar 25 punten punten hebben gehaald, maar Roosendaal MO15 heeft deze competitie zo goed gespeeld, dat er een enorm doelsaldo was opgebouwd. Met de 7-1 van deze laatste wedstrijd er bij geteld, werden in tien wedstrijden 69 goals gescoord, en vielen er maar zes in het Roosendaalse doel.

Geen optie

Maar verliezen – of gelijkspelen – was ook deze middag geen optie voor de meiden. Zeker niet, nu rondom het veld zoveel ouders, familieleden en vrienden stonden opgesteld om deze kampioenswedstrijd te zien. En het vuurwerk, de rookfakkels en de gebruikelijke ‘prik’ waren tenslotte niet voor niks aangerukt…