web analytics

MBO Dans met Body Graphics in de Kring (20 jan)

MBO Dans Goes verzorgt op maandagavond 20 januari een voorstelling ‘Body Graphics’ in de kleinze zaal van de Kring in Roosendaal. Dat is in feite een ‘thuiswedstrijd’, want de opleiding heeft een samenwerking met de Roosendaalse schouwburg, waardoor leerlingen hun opleiding niet alleen in Goes krijgen, maar ook op het toneel van De Kring.

De voorstelling begint om 20:15 uur. Kaarten kosten 9,75 euro.

Laboratorium
Body Graphics biedt een podium aan de nieuwe generatie dansmakers die nu de opleiding MBO DANS volgen in Goes en in De Kring. De voorstelling is geheel in handen van de studenten en is bedoeld als een soort laboratorium waarin zij kunnen experimenteren met dans als kunstvorm. Het resultaat daarvan presenteren zij in deze voorstelling.

Alle facetten
MBO Dans noemt zich dé vernieuwde dansopleiding van ZuidWest-Nederland, waar talent centraal staat en waar leerlingen alle facetten van de danswereld ontdekken.
Ook zijn internationalisering en ondernemersvaardigheden van belang in de opleiding.

Meer partners
De samenwerking met Theater de Kring is uniek, een theater als basis van de opleiding. Maar de opleiding heeft meer partners, waaronder Roosendaal Danst en diverse dansorganisaties en -scholen.

❯ MBO Dans op Facebook