web analytics

Mastepinne zoekt historisch beeldmateriaal

In 2022 viert Stichting Kindercarnaval de Mastepinne uit Wouwse Plantage haar 44-jarig jubileum. Een speciale commissie is druk bezig met de eerste voorbereidingen voor dit bijzondere jubileumjaar dat gevierd wordt onder het motto: “Dur val wa te 44”. Voor dit jubileum is de stichting op zoek naar beeldmateriaal uit de afgelopen 44 jaar.

Het gaat hier om zowel foto- als videomateriaal, met name van voor het jaar 2010, aldus de stichting.

Dit beeldmateriaal zou gemaakt moeten zijn tijdens carnavalsactiviteiten in Wouwse Plantage zoals de kindermiddag, optocht, 11e v/d 11e viering of het carnavalsbal. Ook beelden van carnavalsgroepen zoals bouwclubs, dweilbandjes of optochtdeelnemers zijn zeer welkom

‘De beelden moeten bij voorkeur digitaal aangeleverd worden, maar dit is niet noodzakelijk. Deze beelden worden gebruikt voor een uniek project’, aldus stichting de Mastepinne.

Foto boven: Beeld van het carnaval in Wouwse Plantage. Foto Stichting de Mastepinne.

Heeft u daarom nog foto- of videobeelden die gemaakt zijn tijdens de carnaval in Wouwse Plantage dan zouden wij het erg op prijs stellen om contact op te nemen via https://www.mastepinnelaand.nl/beeldmateriaal of stuur een e-mail naar jubileum@mastepinnelaand.nl .

Foto- Archief Mastepinnelaand – Prins Arjaon 1e, Prins Peer 1e, Prinses Merie