web analytics

‘Martine sings Christmas’ met Concertharmonie (14 dec)

Met de titel ‘Martine sings Christmas’ brengen Martine van de Kar, de Concertharmonie van Muziekvereniging Roosendaal onder leiding van Rob Sloekers, het Roosendaal750 projectkoor en de Suite Kids samen in Schouwburg De Kring een bijzondere muzikale kerstuitvoering op zaterdag 14 december. Er zijn voorstellingen om 14:30 en 20:15 uur. De avondvoorstelling is inmiddels uitverkocht.

Het non-stop programma varieert van Russian Christmas Music, een intieme aubade van Martine in Rusalka’s Song to the Moon, tot aan een aantal klassiekers in zeer gelikte arrangementen, een fantasiereis met de Suite Kids naar de Noordpool en Martine die een zeer vrolijke Christmas song van La Streisand vertolkt.

Behalve se Suitekids werken ook Co Vergouwen en Projectkoor Roosendaal 750 aan het programma mee. Kaarten kosten 15,50 euro.

❯ Website Muziekvereniging Roosendaal

Gevorderde muzikanten
De Concertharmonie onder leiding van Rob Sloekers biedt gevorderde muzikanten de kans hun tanden te zetten in een uitdagend en grensverleggend repertoire. De leden van het orkest worden uitgedaagd het optimale resultaat uit zichzelf en het samenspel te halen. Een partituur beheersen, interpreteren en beleven is het primaire doel. De Concertharmonie is het orkest dat zich meldt op het ‘Nationale podium’ en het muzikale niveau toetst door bijvoorbeeld deel te nemen aan concertwedstrijden.
De Concertharmonie repeteert elke maandagavond van 20:05 tot 22:00 à 22:15 uur in Cultuurhuis de Suite.

Martine van de Kar
Martine van de Kar is aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag opgeleid tot docerend musicus klassieke zang en heeft gestudeerd bij Thea van der Putten, Gerda van Zelm en Sasja Hunnego. Binnen de gemeente Roosendaal is ze actief als zangcoach en cultuuraanbieder in het basis- en voortgezet onderwijs. Tevens treedt ze vaak als zangeres op in Roosendaal en omgeving.