web analytics

Mannen vliegen in Nispen in gestolen auto tegen boom

Op de Oude Turvaartsestraat is dinsdagmorgen 27 oktober rond kwart over een tijdens een korte achtervolging een gestolen auto tegen een boom gecrasht. De twee inzittenden raakten niet gewond en werden gearresteerd.

Agenten zagen rond 1.15 uur een auto rijden, die ze wilden controleren. De bestuurder reed richting Essen en negeerde het stopteken. Bij navraag bleek dat de auto was gestolen. De politieauto reed ondertussen met zwaailicht en sirene, maar de vluchtauto stopte niet.

Na een korte achtervolging verloor de bestuurder de macht over het stuur en botste tegen een boom. De auto was van vrijdag 23 op zaterdag 24 oktober gestolen aan de Wagenhoek in Oudenbosch. Het voertuig is door een bergingsbedrijf weggetakeld.

De inzittenden, twee mannen uit Roosendaal (21 jaar) en Oudenbosch (18 jaar) werden voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Het tweetal heeft dinsdag een verklaring afgelegd. Tegen het duo wordt naast de gestolen auto ook proces-verbaal opgemaakt voor enkele verkeersovertredingen en het rijden zonder rijbewijs.