web analytics

Na de mannen ook de dames van Bristol Team naar tweede bekerronde

Zowel het dames- als herenteam van zaalvoetbalvereniging Bristol Team uit Roosendaal is door naar de tweede bekerrronde. De mannen wonnen maandagavond 27 november met 5-16 bij Cluzona en de dames versloegen woensdagavond 29 november Pernis 2. De dames moeten wel heel diep gaan, maar door hard werken pakten ze toch de overwinning.

De Roosendaalse dames begonnen sterk aan de wedstrijd. Door een snelle combinatie van Corina Luijks schoot Naomi Pesman de 0-1 binnen. Kort hierna maakte de spits Luijks er 0-2 van. Daarna zakte Bristol in en liet het Pernis 2 voetballen.

De gevaarlijkste speelster Corina Luijks werd een paar keer flink onderuit gehaald en ook Naomi Pesman werd hierin niet vergeten en werd een paar keer goed geraakt. Mede dankzij de goede verdediging gingen de dames met een 0-2 de rust in.

De tweede helft waren de kansen meer voor Pernis 2 en halverwege de tweede scoort de Rotterdamse ploeg het tegendoelpunt: 1-2. Er werd overigens gegooid met vrije trappen door de scheids. Beide teams kregen kansen, maar door goed keeperswerk van Britney Mouws eindigde de wedstrijd in 2-1. De dames bekeren dus verder in de district beker west 2.
De eerste wedstrijd werd 6 september met 9-1 gewonnen van Barendrecht VR3.

Mannen
De mannen van Bristol Team/Osaka bekeren door vanwege de overwinning van afgelopen maandag van 5-16 van Cluzona en de overwinnng van 1-9 bij Eteha 1 op 6 september. In de wedstrijd tegen Cluzona weerden de tegenstanders zich – zeker de eerste tien minuten – kranig, maar de stugge verdediging werd op tijd doorbroken.

❯ Website Bristol Team Roosendaal