web analytics

Mannen IQ Aarmoei-nieke krijgen op Koningsdag lintje (op hun bolhoed)

Na weken in de kast gelegen te hebben, gaan de bolhoeden van de heren op zaterdag 27 april (Koningsdag) weer op. Omstreeks de klok van 15.00 uur klinken de gekende klanken bij goed weer buiten VOOR, en bij minder weer binnen IN hun wekelijkse repetitie etablissement De Veestallen aan de Kade.

En hun gekende zwarte bolhoed, ziet er die dag extra feestelijk uit. Immers een oranje lint om die zwarte bolle hoed verwijst naar deze speciale feestdag.

Onlangs hebben de heren in het gekende zwart-wit, na een korte periode van rust na de carnaval, de repetities weer hervat om eerdaags weer goed voor de dag te komen. Op Koningsdag staat hun volgende optreden alweer gepland.

Uitnodiging
‘Dus heeft u alle vrijmarkten bezocht, zak dan in het 2e deel van deze middag rustig af naar ‘De Kaai’ alwaar u onder het genot van een oranjebitter, een fris getapt glas gerstenat of ander drankje, terwijl u met vrienden en/of familie ontspannen de verjaardag van de koning viert en bespreekt, genieten van het IQ Aarmoei-nieke. Gezellige muziek, rond het biljart, in de authentieke bruine kroeg van wijlen Jef Boonen, terwijl we allen klinken op de verjaardag van de koning’, zo nodigt het Aar-moenieke alle Roosendalers uit.

Appeltjes
Nummers als ‘Appeltjes van Oranje & Holland Jubelt’ staan deze dag natuurlijk zéker op het repertoire.

Achter de schermen werken de ‘Mannen van de Kaai’ ook alweer met man en macht aan hun Zomer-avondconcert van 22 juni, waarvoor het thema intern reeds intern is bepaald.

❯ Website IQ Aarmoei-nieke