web analytics

Mannen Bristol Team pakken toch nog eerste punt

Het mannenteam van zaalvoetbalvereniging Bristol Team heeft vrijdagavond 4 oktober het eerste punt in de nieuwe competitie gepakt. Het werd in de thuiswedstrijd 4-4 tegen JSK/Aiso uit Utrecht, een van de sterke teams in de competitie. Nog net op tijd, drie minuten voor het eindsignaal, kon Soufian Tanouti dat punt gelukkig nog veilig stellen.

Maar het had mogelijk ook meer kunnen zijn. Het begon mooi met een doelpunt van Damiano Vaudo in de 27e minuut. In de tweede helft was de voorsprong 3-2. Toen ging het niet goed meer. ‘Als je op voorsprong komt, dan moet je zo’n wedstrijd over de streep trekken’, concludeerde trainer Said Ouasti. ‘Defensief moeten we dan slimmer gaan staan, en meer balbezit houden. We stonden op veel momenten niet goed. Dan moet je de ruimtes klein houden en zorgen dat je in de omschakeling gevaarlijk wordt’.

Er overheen
Dat gebeurde niet. De bezoekers kwamen moet alleen langszij, maar er ook overheen. ‘Het was de laatste minuten vooral overleven, want beide teams waren wel aan elkaar gewaagd. Het was vooral te danken aan keeper Scot Colkin dat er geen nederlaag genoteerd werd. Hij sleepte zijn team er doorheen met goede reddingen’.

Held van de avond
Met nog 8 seconden op de klok had JCK/Aiso nog een tien metertrap te nemen. ‘We maakten ons zorgen dat deze er alsnog zou invliegen, maar Scot pakte de inzet verdienstelijk. Hij was deze avond hartstikke goed bezig’.

Doelpuntenmakers: Damiano Vaudo, Soufian Tanouti, Bunyamin Karahan en Safouane Al Alloaoui.
Volgende wedsrijd: op 11 oktober uit tegen Transito.