web analytics

Man zwaar mishandeld in Gerard Doustraat

In de Gerard Doustraat in Roosendaal is in de vroege ochtend van maandag 4 november een man die een woning wilde binnengaan, zwaar mishandeld. De daders zouden twee mannen zijn, die op de vlucht sloegen toen het slachtoffer hard begon te gillen. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis.

Op maandag 4 november om 2.20 uur werden verschillende politie-eenheden en een ambulance naar de Gerard Doustraat gestuurd. In die straat zou iemand gewond zijn geraakt omdat hij was geslagen. De politieagenten troffen in een woning in die straat een bloedende man aan.

Ziekenhuis
Ambulancepersoneel ontfermde zich over de man en bracht hem naar een ziekenhuis. Het slachtoffer kon nog een korte verklaring geven over wat er gebeurd was. Hij kwam thuis van zijn werk en stapte uit zijn auto voor zijn woning. Toen hij zijn voordeur wilde openen, stonden er twee mannen naast hem en werd hij hard op zijn hoofd geslagen met iets. Hij viel op de grond en begon te gillen.

Het tweetal, geheel in het donker gekleed en met hun gezichten bedekt, rende daarop weg.

Tips

De politie wil natuurlijk weten wie dit op zijn geweten heeft. ‘Het kan zijn dat iemand vooraf aan het incident om 2.15 uur of naderhand twee mannen hebben zien lopen of hebben opgenomen met een camera. Dat willen we natuurlijk weten’, aldus de politie.

Wie iets weet of gezien heeft, kan de politie bellen via via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006), anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van Meld Misdaad Anoniem, anoniem via 0900-8844 (niet uw naam zeggen en meteen vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen), of via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen