web analytics

Man mishandelt en bedreigt (ex-) vrouw op sportcomplex Sint Willebrord

Op het sportcomplex aan de Emmastraat in Sint Willebrord heeft zondagavond 2 juni een man geprobeerd zijn (ex-)vriendin met geweld mee te nemen. Hij heeft haar hierbij mishandeld en bedreigd. De politie is een onderzoek gestart en zoekt nog getuigen. De man is later die avond in Sprundel aangehouden.

Op het sportpark was overdag een voetbalevenement. Tijdens de feestelijkheden, na afloop van dit evenement, kregen een man en zijn (ex-)vriendin op het terrein ruzie. De man werd van het terrein verwijderd en kwam later terug en trok de vrouw met geweld van het terrein af. Hierbij werd zij geslagen.

Toen de politie arriveerde, wist de man (46) uit St. Willebrord met een auto weg te rijden. Hij werd rond 19.25 uur op de Graaf Ansfriedstraat in Sprundel aangehouden. De man is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht en ingesloten. Hij zit nog vast.

De politie is nog op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Zij kunnen de politie bellen via 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Anoniem kan via 0800-7000. Ook kan een tipformulier worden ingevuld. Het zaaknummer is 2019127805.