web analytics

Man (34) trekt opzettelijk ladder onder boomsnoeier weg

Een 24-jarige man uit Roosendaal is donderdagmiddag 12 oktober in Roosendaal aangehouden nadat hij ‘zonder enige reden’ een ladder onder een man vandaan had getrokken. Die man stond op dat moment aan de Wouwbaan op ongeveer 4 meter hoogte met een kettingzaag een boom te snoeien.

Het incident werd rond 14.20 uur opgemerkt door enkele voorbijgangers. Deze schoten het onfortuinlijke slachtoffer te hulp en gingen eveneens achter te verdachte aan en hielden hem staande in de Burgemeester Freijterslaan. Vervolgens werd de man aan de inmiddels gearriveerde politieagenten overgedragen.

Toen deze hem geboeid wilden afvoeren, verzette de man zich hevig tegen zijn aanhouding en probeerde de agenten te schoppen en vast te pakken. Nadat zijn verzet werd gebroken, werd hij voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. ‘Het slachtoffer, een 34-jarige man uit de gemeente Tholen, heeft aan dit incident wonder boven wonder alleen een gebroken pols overgehouden. Hij is behandeld in het ziekenhuis’, aldus de politie.