web analytics

Man (32) uit Oudenbosch stalkt vrouw en bedreigt haar met wapen

De politie heeft dinsdagavond 7 mei een 32-jarige man uit Oudenbosch aangehouden. Hij wordt ervan verdacht diezelfde avond een bewoonster in Etten-Leur te hebben bedreigd met een vuurwapen. Ook zou hij de vrouw langdurig hebben lastiggevallen.

Aan het begin van de avond ontving de politie een melding van een bewoonster uit Etten-Leur. Een man, een bekende van haar, zou haar zojuist bij haar woning hebben bedreigd met een vuurwapen. Direct werden er meerdere politieagenten ingezet om de verdachte te vinden.

Dinteloord
Later op de avond werd de auto van de verdachte aangetroffen bij een woning in Dinteloord. De politie trof in de woning zowel de verdachte, als een luchtdrukwapen en een ploertendoder aan. De wapens zijn in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Stalking
Uit de verklaring van de vrouw blijkt dat de man haar een geruime tijd zou hebben lastiggevallen. Twee dagen voor de bedreiging deed het slachtoffer een melding bij de politie over zijn hinderlijke gedrag. Zij besloot geen aangifte te doen, maar de informatie werd wel in de politiesystemen opgeslagen. In het onderzoek zal dan ook zowel de bedreiging als het stalken onderzocht worden.