web analytics

Politie zoekt daders van poging beroving bij brandgang Toussaintlaan

De politie van Roosendaal is op zoek naar drie mannen die in de vroege ochtend van zondag 11 augustus geprobeerd hebben om een 20-jarige man uit Roosendaal te beroven in een brandgang bij de Toussaintlaan in Roosendaal. Daarbij is gedreigd met een mes.

Dat gebeurde omsteeks half vijf, zo meldt de politie nu. Het slachtoffer liep die nacht vanuit het centrum richting zijn woning. Toen hij door een brandgang bij de Toussaintlaan liep, werd hij van achteren rond zijn nek vastgepakt. Vervolgens werd er een mes tegen hem aangedrukt en zijn portemonnee opgeëist.

Er viel echter niets te halen bij de man. Het slachtoffer wist uit de houdgreep te komen en zette het op een lopen. Zijn belagers renden eveneens weg via de Toussaintlaan richting de Rodenbachlaan. Een politiehond is nog ingezet, maar dit heeft niet geleid tot een aanhouding.

Wie info heeft, kan contact opnemen via het algemene telefoonnummer 0900 8844 of via WhatsApp 06 12207006; het meldformulier van Meld Misdaad Anoniem of telefonisch via 0800 7000. Bij informatie graag het zaaknummer 2019190336 vermelden.