web analytics

Maan, Demi en Kimberly zingen in openluchttheater (25 aug)

Onder de noemer ‘Bekend van The Voice Of Holland’ treden zaterdagmiddag 25 augustus in het openluchttheater Vrouwenhof drie zangeressen op die hun bekendheid aan ‘The Voice’ hebben te danken: Maan, Kimberly Maasdamme en Demi van Wijngaarden. Het programma begint om 14:00 uur en duurt 90 minuten zonder pauze. Kaarten kosten aan de kassa 22,50 euro.

Maan
Op 18-jarige leeftijd pakte Maan de winst bij The voice Of Holland 2016 en werd een landelijk idool. Met meerdere succesvolle singles bewijst Maan dat ze een nieuwe ster is aan het Nederlandse muziekfirmament.

Nadat ze het gymnasium succesvol afrondde, besloot Maan een tussenjaar te nemen, om bezig te kunnen zijn met muziek en ‘te kijken wat eruit kon komen’. Via-via werd ze gescout voor The Voice. “Daar had ik weleens eerder over nagedacht: het was stiekem een droom om een keer zo’n blind audition te doen. Die ronde was voor mij al een mooi doel op zich. Het was vooral te gek om daar een keer op dat podium, voor die vier rode stoelen te staan.

Ronde na ronde in The Voice overleefde ze. En ze won. Hoewel ze alle mede-finalisten de overwinning gunde, was Maan dolgelukkig met haar titel ‘The Voice of Holland 2016’. Ze bracht haar eerste single Perfect World uit, geproduceerd door top-dj Hardwell. Het nummer werd meteen Alarmschijf, denderde de Top 40 in, belandde op nummer 1 in de iTunes chart én bij 100%NL. Onlangs kreeg ze bovendien een gouden award uitgereikt voor Perfect World.

Kimberly Maasdamme
In 2018 was Kimberly te zien in The Voice of Holland waar ze de halve finale bereikte. Vooral met haar vertolking van ‘Earth Song’ van Michael Jackson wist de zangeres te imponeren. Het resulteerde onder andere in een uitnodiging om als gastsoliste mee te zingen bij Ladies of Soul in de Ziggo Dome.

Demi van Wijngaarden
Op haar 12e begon Demi (1998) met zingen. Haar talent viel meteen op en een jaar later stond ze in de finale van The Voice kids. Haar auditie filmpje waarin ze “Something’s Gotta Hold On Me” zingt is met bijna 43 miljoen hits 1 van de best bekeken Voice-audities ooit.

Ook Demi zat in de The Voice 2018. Ze was een van de finalisten.

Kaarten zijn ook in voorverkoop verkrijgbaar en kosten an 20 euro. (Zie de website Openluchttheater Vrouwenhof)

Van rechts naar links: Maan, Demi en Kimberly. (Foto Facebookpagina Openluchttheater)
Foto boven: Facebookpagina Openluchttheater Vrouwenhof

❯ Website Openluchttheater Vrouwenhof