web analytics

Live-streams van intocht Sint en Sinterklaasmusical

Zowel de intocht van Sinterklaas in de haven van Roosendaal als de jaarlijkse sinterklaasmusical in de Kring zijn in dit corona-jaar 2020 thuis via de sociale media (live) te volgen. Nadat sinterklaas zaterdag 14 november voet aan wal heeft gezet, en verwelkomd is door burgemeester Han van Midden en de (vaste) presentatrices Wilma en Cindy, spoedt hij zich naar schouwburg De Kring. Het theater fungeert dan als tv-studio, vanwaaruit de sint zich tot de Roosendaalse jeugd richt.

Om daar een groot en afwisselend programma van te kunnen maken, is de jeugd al gevraagd om – al dan niet met vriendjes en vriendinnetjes – leuke filmpjes met bijvoorbeeld een dansje of een liedje in te sturen. En uiteraard kunnen vragen worden gesteld aan Sinterklaas, de hoofdpiet, de regelpieten of de meidenpieten.

Live-stream musical
Vanwege de corona-beperkingen kan de jaarlijkse sinterklaasmusical in de Kring dit jaar niet doorgaan. Op basis van de eerder dit jaar geldende norm van 250 bezoekers per voorstelling waren er vier uitvoerigingen gepland op zondag 29 november. Toen dat niet genoeg bleek, werden nog twee voostellingen op zaterdag toegevoegd. Wie al kaartjes heeft gekocht, krijgt het geld terug. In plaats daarvan komt er nu een ‘tv-registratie’ die thuis gratis kan worden gevolgd.

De livestream op YouTube begint zaterdag 14 november om 12.30 uur. De link staat hieronder. Te zien zijn de intocht, een kijkje in de stoomboot tijdens de aankomst en aansluitend de Q&A (vanuit de Kring) met Sinterklaas, de hoofdpiet, de regelpieten en de meidenpieten.

Kijk hier het aankomst-programma terug:
 


 

Links:
❯ Verslag intocht Sint 2020!

❯ Website Sint Nicolaas Roosendaal
❯ Facebook-pagina Sint Nicolaas Roosendaal
❯ YouTube-kanaal Sint Nicolaas Roosendaal
❯ Instagram Sint Nicolaas Roosendaal
❯ Facebook-pagina De Kring

Nog 2 nachtjes slapen!!! Het pietenhuis is helemaal spik en span en klaar om Sinterklaas met zijn pieten te ontvangen….

Geplaatst door Sint Nicolaas Comite Roosendaal op Donderdag 12 november 2020

Zaterdag 14 november komt Sinterklaas samen met zijn pieten live op youtube vanuit schouwburg de Kring.

Heb je een…

Geplaatst door Sint Nicolaas Comite Roosendaal op Zaterdag 7 november 2020

Heb jij de kleurplaat al gedownload en mooi gekleurd??? Maak je mooiste tekening en mail deze, voorzien van je naam,…

Geplaatst door Sint Nicolaas Comite Roosendaal op Maandag 9 november 2020