web analytics

Lintje voor mevrouw De Crom-Gommers van de Zonnebloem

Op maandagmiddag 19 juli heeft burgemeester Han van Midden tijdens een zomerfestival van de Zonnebloem in de Schalm in Heerle een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan mevrouw Cor de Crom-Gommers (80) uit Heerle.

Mevrouw de Crom-Gommers zet zich al geruime tijd in voor de Zonnebloemvereniging, verzorgingshuis Leonaradushof en Thuiszorg West-Brabant. Voor de Zonnebloem bezoekt ze gasten, helpt mee tijdens activiteiten en neemt deel aan vergaderingen. Daarnaast was ze erg actief tijdens de activiteiten van de Zonnebloem, de grote bingo in Wouw, de Oranjemarkt en Braderie en de ledenwerfactie.

Momenteel bezoekt zij nog steeds gasten, is ze nog steeds aanwezig bij de Zonnebloemactiviteiten om een helpende hand te bieden, verkoopt nog steeds honderden loten, bezoekt nog steeds de algemene ledenvergaderingen en heeft nog steeds een warm hart voor de Zonnebloem.

Verder is mevrouw De Crom-Gommers vanaf 1992 tot aan de sluiting ruim 25 jaar als vrijwilliger verdienstelijk geweest voor het verzorgingstehuis Leonardushof. Daarnaast is ze ook nog steeds als vrijwilliger actief bij Thuiszorg West-Brabant. Voor al haar verdiensten is ze benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Foto boven: Foto gemeente Roosendaal / Timo Reisiger