web analytics

Lancering spaarprogramma Roospas voor binnenstad Roosendaal

Op zaterdag 1 september wordt om 10.30 uur het spaarprogramma Roos24 voor de binnenstad van Roosendaal feestelijk gelanceerd. Dat gebeurt midden op het plein, waar een grote blauwe doos staat met de tekst ‘Dit is Roos24’. Dan wordt ook verteld wat de meerwaarde van dit spaarprogramma voor bezoekers van de (binnen)stad is.

‘In het winkelhart van de stad barst het van de mooie speciaalzaken, gezellige horecagelegenheden en unieke kledingwinkels. Om als lokale middenstand nog meer te bereiken, hebben winkeliers en horecaondernemers samen met de gemeente, vastgoedeigenaren, Parkeerbeheer met ondersteuning van de Provincie Noord-Brabant, de handen ineengeslagen. Met Roos24 wordt winkelen in Roosendaal nóg
leuker’, zeggen de initiatiefnemers.

Roospassen
Bij de lancering op de Nieuwe Markt komen verscheidene Roosendalers aan het woord en worden de aanwezigen verrast met een muzikaal optreden. Na de lancering worden om 11.30 uur de eerste Roospassen uitgereikt en kunnen de aanwezigen direct gaan winkelen (en sparen) bij de aangesloten winkels en horeca.

Het hele weekend loopt er een promotieteam van Roos24 door de binnenstad, waarbij consumenten een Roospas kunnen krijgen en zich direct kunnen registreren.

Gratis punten
Op zaterdag 1 en zondag 2 september doen ‘spaarders’ direct voordeel op. Iedereen die zijn of haar Roospas in dat weekend activeert, ontvangt 200 punten op de Roospas. Daarnaast zijn er 100 Roospassen waarop al 2500 punten staan.

❯ Meer info op website Roos24