web analytics

Laatste weekendeditie van de Roosendaalse Bode

Dit weekend valt de laatste weekendeditie van de Roosendaalse Bode in de brievenbus. De gratis plaatselijke krant komt voortaan (vanaf 8 juli 2019) weer één keer per week uit, halverwege de week. Stadserf 1, de gemeentelijke pagina met bekendmakingen, gaat mee naar de midweek-editie.

Online
Volgens de uitgever heeft het te maken met ‘het vernieuwde medialandschap, waarbij 24 uur per dag meer wordt ingezet op het online nieuwsplatform van de Roosendaalse Bode. Ook kiezen steeds meer ondernemers voor een advertentie in de midweekeditie’.

Dikker
De midweekeditie zal hierdoor dikker worden, verwacht de uitgever. De laatste zondageditie was trouwens een dikke, maar dat had voornamelijk te maken met een bijlage van 24 pagina’s rond de GTC Rally De Nacht van Achtmaal, het tweedaagse rally-evenement op 12 en 13 juli in West-Brabant.

Veel titels
De Roosendaalse Bode is een van de vele titels van Uitgeverij De Bode bv uit Zundert in West-Brabant en Zeeland. Behalve de weekbladen en eigen internetpagina’s werkt het bedrijf op internet samen met Nu.nl, waardoor in de app van Nu.nl ook enkele items van de Bode uit de betreffende regio zijn te lezen.

Andere papieren uitgaven
In Roosendaal verschijnen naast De Bode nog de papieren uitgaven van BN DeStem (dagblad) en het huis-aan-huisblad Gazet Roosendaal, dat net als BN DeStem wordt uitgegeven door de Persgroep.