web analytics

Laatste Thirty Dancing in de Sint Jan (15 sept)

Thirty Dancing, hét feest voor dertigers met hits van toen én nu, bestaat 10 jaar. Dat wordt zaterdagavond 15 september gevierd in de Sint Jan aan de Markt in Roosendaal. Het moet een onvergetelijk feest worden, want het is tevens de de allerlaatste keer dat de Sint Jan de locatie voor het feest is, zo kondigt de organisatie aan.

De deuren gaan om 21:00 uur open en om 02:00 uur weer dicht. Kaarten kosten in de voorverkoop 18 euro, maar bij inschrijving op de nieuwsbrief 14 euro. Dat is inclusief ‘een welkomstdrank, hapjes, leuke mensen, top DJ’s en andere feestelijkheden’.

Behalve in Roosendaal zijn er (momenteel) ook Thirty Dancing-feesten in Apeldoorn, Den Bosch, Eindhoven, Lelystad, Nijmegen en Uden.

Geen aansluiting
Thirty Dancing is tien jaar geleden begonnen, omdat volgens de initiatiefnemers onderzoeken in de horeca aan toonden dat het uitgaansaanbod niet aansloot op de levensfase van dertigers. ‘Een te late start van de gezelligheid, te jong publiek en de verkeerde muziek zijn de meest gehoorde klachten’, zo wordt op de website gemeld.

Verstaanbaar
De formule van Thirty Dancing: ‘Op sfeervolle locaties dansen op populaire, herkenbare muziek van toen en ook zeker van nu, gecombineerd met drankjes, snacks, verstaanbare gesprekken en feestelijke extra’s. De minimumleeftijd van 27 jaar. Om in te spelen op het drukke bestaan en het eventueel onderbrengen van het kroost starten de feesten vroeg op de avond, namelijk om 21:00 uur. Zo kunnen jonge ouders de babysitter bijtijds aflossen en blijft er voldoende energie over voor de zondag’.

Tienduizend
Met dansfeesten verspreid over het land zegt Thirty Dancing zo’n tienduizend dertigers per jaar een gezellige avond uit te bezorgen, waarbij de dansvloer al vroeg volstroomt.

❯ Website Thirty Dancing