web analytics

Kunst- en Atelierroute in Wouw en dorpen (31 aug – 1 sept)

Stichting Cumawo in Wouw heeft voor zaterdag 31 augustus en zondag 1 september een kunst- en atelierroute samengesteld langs 26 kunstenaars op veertien locaties in Wouw, Heerle, Wouwse Plantage en Moerstraten/Kruisland. Tussen de verschillende dorpen en locaties rijdt een pendelbus.

Het evenement is beide dagen tussen 11:00 – 17:00 uur. Verschillende kunstenaars openen in dit weekend de deuren van hun atelier. De kunstenaars zonder eigen atelier zijn ondergebracht bij kunstenaars met een atelier, maar ook in onder meer de kerk van Heerle en het atelier Vliegende Aarde van Trudie Vrolijk in Kruisland is toegevoegd aan de deelnemende locaties.

Uitgebreid
In Wouw en omstreken zijn er veel kunstenaars werkzaam op verschillende gebieden van kunst. De stichting Cumawo heeft dit jaar de Kunst en Atelierroute dus uitgebreid naar de omliggende dorpen omdat ook daar veel kunstenaars enthousiast waren om hier aan deel te nemen.

Nieuwe vlag
Alle locaties zijn goed zichtbaar door middel van de nieuwe vlag. Deze is speciaal ontworpen om bij alle activiteiten die door Cuwawo georganiseerd worden, de locatie goed herkenbaar te maken. Ook is er een gratis boekje met alle deelnemers en locaties. Dat boekje is verkrijgbaar bij het VVV in Wouw en bij de deelnemers en tijdens dat weekend ook bij Markant in de expositieruimte.

Markant
Markt 14
4724 BK Wouw
info@cumawo.nl
www.cumawo.nl