web analytics

Koud maar droog weekeinde

Meerdere lagedrukgebieden teisteren West-Europa. In Noord-Italië valt veel regen en op hoogte veel sneeuw. Na het weekeinde komt dit gebied onze richting uit. Hier is er vandaag (zaterdag) veel bewolking, maar soms komt de zon er wel door. De wind is meest zwak uit het zuiden. De temperatuur kan tot 6 of 7 graden komen, maar voor het gevoel is het zeker enkele graden waterkoud, al blijft het wel droog.

Komende nacht wordt het meest helder en gaat de temperatuur flink onderuit en kan het enkele graden onder nul uitkomen, met plaatselijk mist.

Zondag half bewolkt, iets meer ruimte voor de zon, al heeft het weinig invloed op de temperatuur. Die is rond 6 of 7 graden. De wind blijft zwa, maar draait richting west tot noordwest. In de nacht wat meer bewolking; de temperatuur zal minder dalen, tot 2 of 3 graden. En er is iets meer wind; die is zwak tot matig.

Maandag neemt de bewolking verder toe en krijgen we in de loop van de dag plaatselijk veel regen. De temperatuur blijft rond 7 of 8 graden.
Verder meer droog. De temperatuur is overdag rond 7 of 8 graden en in de nacht rond het vriespunt.

❯ Website Meteo Roosendaal-West