web analytics

Koor Close Up zoekt uitbreiding op weg naar nieuwe show

Vanwege de corona-maatregelen en vakantie heeft het Roosendaalse koor Close Up lange tijd niet gerepeteerd, maar de koorleden zijn nu hartstikke blij dat ze weer kunnen zingen. Op minimaal anderhalve meter afstand van elkaar repeteren ze op vrijdagavond tussen 20:00 – 22:00 uur in Wijkbedrijf De Wieken aan de Gezellelaan 45.

Uitnodiging
Het repertoire varieert van lichte muziek tot pop- en musicalnummers. Wie het ook leuk vindt om te zingen en minimaal 16 jaar oud is wordt uitgenodigd een mailtje te sturen naar closeuprsd@gmail.com

Nieuwe show
‘We zijn volop bezig met het instuderen van nieuwe muziek, zoals muziek uit de musical Evita en Viva La Vida van de band Coldplay. Ons koor staat onder leiding van dirigente Herma Martens en pianiste Eline Vooijs. De komende weken is een ideaal moment om een keer te komen kijken, omdat Close Up toewerkt naar een nieuwe show die in het najaar van 2021 in theater De Kring op de bühne gebracht zal worden’, laat Saskia van den Brand namens het koor weten.

‘In verband met corona-maatregelen is het verplicht om vooraf een berichtje naar ons te sturen. We hanteren strikte regels m.b.t. aantal personen dat aanwezig mag zijn per repetitie’, aldus Close Up.

❯ Meer info op website Close Up

Foto boven: Het koor Close Up (van voor corona)