web analytics

Koninklijke onderscheiding voor Patrick Kamphuis

Burgemeester Han van Midden heeft maandagmiddag 11 november 2019 een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Patrick Kamphuis (51) uit Roosendaal. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst van de Stichting Carnaval Roosendaal.

Vanaf 1991 is Kamphuis Commissiehoofd Techniek bij de Stichting Carnaval Roosendaal. Hij regelt met zijn commissie, voor alle verschillende activiteiten van de Stichting Carnaval Roosendaal, de facilitaire behoeften in de breedste zin van het woord. Daarnaast is hij vanaf 1998 de coördinator facilitaire zaken rondom de Intocht van St. Nicolaas.

Aangezien het zwaartepunt van zijn vrijwilligerswerk bij de stichting carnaval Roosendaal ligt, was deze uitreiking bij Bijzondere Gelegenheid gedaan op maandag 11 november tijdens een bijeenkomst van de stichting carnaval Roosendaal. in de Raatskelder.

Met verve
‘Met trots kunnen wij melden dat Patrick zijn taken voor de Stichting Carnaval voor de commissie techniek maar ook voor nog heel veel aanverwante commissies en betrokken partijen, alsook het werk rondom het sinterklaascomité met verve vervult en dat hij de leut en zijn taken prima combineert.Wij feliciteren Patrick en Carla namens de gehele boerenraad van harte met de onderscheiding’, liet de Stichting Carnaval op de Facebookpagina weten.