web analytics

Komende dagen nog regen en wind in het verschiet

Diepe depressies bepalen deze week ons weer. Ze trekken van west naar oost over ons land. Vandaag (zaterdag ) hebben we er nog niet veel last van, op een paar druppels na blijft het meest droog. Zon en wolken wisselen elkaar af. De temperatuur komt tot 8 of 9 graden, met een meest matige wind uit west tot zuidwest.

Komende nacht zal door meer bewolking de temperatuur niet ver dalen en blijft die rond 6 of 7 graden hangen. In de nanacht kan de wind al wat toenemen tot vrij krachtig en kan er al wat neerslag vallen.

Zondagochtend trekt er regengebied over. Pas in de loop van de middag wordt het droger en kan de zon er nog doorheen komen. De wind blijft vrij krachtig de temperatuur kan oplopen tot 10 of 11 graden, om in de nacht te dalen tot 7 of 8 graden.

Maandag zal het regenachtig zijn; de wind is meest zwak tot matig uit zuidwest. Verder deze week overdag de meeste kans op wat zon en in de avond en nacht kans op een bui. Temperaturen rond 6 of 7 graden overdag en in de nacht 4 of 5 graden; bij een heldere nacht kan het iets lager zijn.

❯ Website Meteo Roosendaal-West