web analytics

Koffieuurtje in De Wieken voor 80-plussers uit de streek

In het wijkgebouw De Wieken in Roosendaal is op vrijdagmorgen 25 augustus van 10:00 – 12:00 uur een (vrijblijvend) koffieuurtje voor mensen van tachtig jaar en ouder. Het idee is dat de bezoekers tijdens de koffie (of thee) gezamenlijk herinneringen kunnen ophalen en in contact komen met streekgenoten die ook vóór de Tweede Wereldoorlog zijn geboren.

Het Zorgelooshuys heeft de ochtend in samenwerking met Het Werkatelier op touw gezet op verzoek van een wijkbewoonster. ‘Normaal gesproken richten wij ons op mensen met geheugenproblemen, maar in dit geval nodigen wij iedereen uit van circa 80 jaar of ouder om gezellig een praatje te komen maken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’, meldt het Zorgelooshuys.

Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel fijn gevonden. Het Zorgelooshuys zorgt voor voldoende koffie, thee, cake en koekjes. Bezoekers wordt een kleine bijdrage van twee euro gevraagd.
Aanmelden of vragen om meer informatie kan via het mailadres zorgelooshuys@zorgeloosleven.nl of telefonisch bij Ida Verbiest, via nummer 06 30 10 25 51