web analytics

Knappe overwinning van een zeer gretig Bristol/Osaka in Den Bosch

Het vernieuwde zaalvoetbalteam Bristol/Osaka uit Roosendaal begon vrijdagavond 29 september gedreven aan de wedstrijd gtegen bekerkampioen DZV/Biggelaar. De Roosendalers lieten meteen zien waarvoor ze naar de Den Bosch waren afgereisd. Niet minder dan drie punten zouden de jongens mee naar huis gaan nemen.

De vooraf genomen afspraken werden in het begin perfect uitgevoerd. De eerste tik werd uitgedeeld door Salim Boutaghmass. De debutant scoorde meteen bij zijn eerste minuten. Niet veel later was het Achraf Choutier die via een snelle counter de tweede binnen schoot. De rust werd bereikt met een nipte 1-2 voorsprong.

In de tweede 25 minuten liepen de Roosendalers snel uit door scherpe counters. Opnieuw was het Salim die de 1-3 binnen tikte, en een knoeihard schot in de linker beneden hoek was raak voor Mohammed El Tayfi (1-4). Het tempo werd zeer hoog gehouden, waardoor de gasten kapot werden gespeeld.

Achraf Choutier zat goed in de wedstrijd en maakt de 1-5. Met nog acht minuten op de klok ging Biggelaar met een extra veldspeler de druk opvoeren. Met rake pingels kwamen ze terug tot 3-5. Mohammed el Tayfi wist de bal van de meespelende keeper te onderscheppen en de 3-6 lag erin.

Heel even was er nog een opleving van de bekerkampioen en kwamen ze dicht in de buurt. Bij de 4-6 maakte de man of the match Achraf Choutier aan alle illusies een end: 4-7 Mickey mocht ook de bal intikken en 4-8 was definitief de knock out. Zelfs keeper Mourad Afkir deed een duit in het zakje en kreeg het leer van verre afstand in het doel.

Eindstabnd 5-9, een knappe overwinning van een zeer gretig Bristol/Osaka. Woensdag is de volgende wedstrijd tegen FC Eindhoven 2.

❯ Website Bristol Team