web analytics

Kiwanis-diner van Da Vinci-leerlingen goed voor 3000 euro

Een lekker etentje, dat bereid was door leerlingen van het Da Vinci College, heeft ook nog eens drieduizend euro voor het goede doel opgebracht. Unicef West-Brabant en een schoolproject in Burkina Faso kregen elk 1500 euro.

Het eerste Kiwanis Benefiet Diner voor en door kinderen smaakt duidelijk naar meer. Kiwanis organiseerde dat diner samen met Unicef West-Brabant en het Da Vinci College op donderdag 15 juni.

De derde- en vierdejaars leerlingen van het Da Vinci College in Roosendaal hebben op deze avond in een voor de gelegenheid stijlvol gecreëerd restaurant voor een 50-tal gasten voor een heerlijk gevarieerd menu gezorgd. De dagelijkse opleiding werd zo op een voortreffelijke wijze in de praktijk gebracht met tal van ingrediënten, die door lokale ondernemers ter beschikking waren gesteld.

Tegelijkertijd hielpen ze hier ook andere kinderen mee. De opbrengst van deze avond ging namelijk in zijn geheel naar het goede doel, te weten EUR 1.500,- voor Unicef West-Brabant en EUR 1.500,- voor het schoolproject van Sjef Theunissen in Burkina Faso, waar met deze opbrengst werkruimtes voor een aantal schoollokalen zullen worden aangeschaft.

 

Kiwanis diner Kiwanis diner

 

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie