web analytics

Kindermiddag en Lunche meej de Prins Mastepinnelaand (16-17 feb)

Op zaterdag 16 februari wordt om 13.30 uur het protocol van Mastepinnelaand (Wouwse Plantage) op bijzondere wijze ingehaald op het Gertrudisplein in Wouwse Plantage. Prins Erik d’n 1e ontvangt dan de sleutel van Mastepinnelaand. Na de traditionele plaatsing van de Mastepin zijn alle kinderen welkom in dorpshuis de Spil, waar de rest van de kindermiddag plaatsvindt.

In dorpshuis de Spil wordt de leutige middag vervolgd met alle kinderen, met onder andere zingen, knutselen en spelletjes spelen. Kinderen die de kleurplaat van het carnavalsboekje op deze dag inleveren, maken kans op de beste plekken bij het Lunche meej de Prins. Elk familielid is van harte welkom om mee te feesten op deze kindermiddag.

Na deze festiviteit vindt op zondag 17 februari om 12.00 uur het Lunche meej de Prins plaats in dorpshuis de Spil. Met eten en drinken viert carnavalsstichting de Mastepinne met de aanwezigen het begin van het carnaval. Volwassenen betalen €7,50 en kinderen €5,- voor een uitgebreide maaltijd inclusief consumptie.

Het Lunche meej de Prins wordt muzikaal ondersteund door Hofkapel W’ornouwus. Daarnaast treedt tijdens deze ludieke middag een van de bekendste tonpraters uit de regio op. Iedereen met een gezonde trek is van harte welkom.

❯ Meer op website Mastepinnelaand