web analytics

Kinderen kunnen met opa/oma meespelen in Efteling-sprookje

Op woensdagmiddag 17 oktober is er in schouwburg De Kring in Roosendaal weer een Efteling-musical waarin kinderen uit de regio mee kunnen spelen. Dit keer gaat het om tien kinderen tussen de 6 en 10 jaar (met kledingmaat 116 t/m 140) met hun opa of oma. Er zijn in Roosendaal twee voorstellingen gepland: om 13:30 en 16:00 uur.

Het gaat om de nieuwe Efteling-theaterproductie Sprookjessprokkelaar de musical. De tien geselecteerde kinderen en hun opa’s of oma’s spelen in beide voorstellingen mee. Aanmelden kan tot uiterlijk 17 september. Iedere grootouder en ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één van de voorstelling(en), voor 1 begeleider om naar de voorstelling te kijken.

Het verhaal
Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen om gelezen en verteld te worden. Vindt Sterre de juiste deur naar d sprookjesbibliotheek? Wat zit achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Aanmelden
Aanmelden kan via de website van De Kring. Daar is een inschrijfformulier te vinden. Vul dit in en stuur dit naar publiciteit@dekringroosendaal.nl. Het inschrijfformulier moet uiterlijk maandag 17 september 2018 binnen zijn.

Ook vorig seizoen was er in De Kring een Efteling-sprookje waarin kinderen konden meespelen. Toen ging het om de productie ‘De gelaarsde kat’.

❯ Aanmelden via website De Kring
❯ Meer info over Efteling-sprookje