web analytics

Kerstmarkt en Sing-in in St. Josephkerk (9-10 dec)

Parochiekern Emmaüs organiseert op zaterdag 9 december van 10.00 uur tot 14.00 uur en zondag 10 december van 12.30 uur tot 16.00 uur in de Sint Josepkerk weer een grote kerstmarkt met verkoop van allerlei kerstspullen. En op zondagmiddag is er tussen 13:30 uur en 15:30 uur weer een Sing-in.

Op de kerstmarkt zijn onder andere kerststukjes, kerstversiering, kerstverlichting, kunstkerstbomen, kerstkaarten, kerstboeken, kerstmuziek (lp’s, singles, cd’s) en dvd’s verkrijgbaar. Ook is er er dit jaar weer een modelspoorbaan met treinen aanwezig. De totale opbrengst is voor de restauratie van de binnenzijde van de Sint Josephkerk.

Zondagmiddag is er een Sing-in, een samenzang met muzikale ondersteuning van Harmonie Harvano. De kerstliederen worden gezongen door de koren van de Sint Josephkerk.

Er is ook koffie/thee, fris en (glüh)wijn aanwezig en voor de kinderen zijn er tijdens de Sing-in verschillende activiteiten zoals het maken van kerstversiering. ‘Deze middag is echt een familieactiviteit; jong en oud zullen elkaar ontmoeten, de toegang is gratis’, benadrukt de organisatie.