web analytics

Kermis met ‘extra’s’ in Heerle (8 t/m 10 juli)

Het is kermis in Heerle in het weekend van 8 t/m 10 juli. In feite is dat een kermis+, want die dagen zijn er ook een kermisloop op zaterdag 8 juli, een Luikse markt op 9 juli en een wielerronde op 10 juli.

Kermisloop

Bij de kermisloop (tussen 17:00 en 20:00 uur) lopen de deelnemers van de 10 km-tocht 3 rondes Torenbaan, Herelsestraat, Moerstraatseweg, Bameerweg en weer Torenbaan. En de deelnemers op de 5 km één ronde ronde Torenbaan, Herelsestraat, Moerstraatseweg, Bameerweg, Torenbaan gevolgd door Herelsestraat, Bameerweg, Torenbaan.
Behalve de kidsrun en de prestatieloop van 10 km is er ook een prestatieloop van 5 km. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om 5 km te wandelen.

Braderie-Luikse markt

De Braderie-Luikse markt is 9 juli van 10:00 – 17:00 uur. Voor de kinderen is er een speciale vrijmarkt waar ze overtollig speelgoed aan de man kunnen brengen en enkele verenigingen proberen op verschillende manieren wat extra’s in de clubkas te krijgen.

Wielerronde

De Wielerronde Heerle (10 juli tussen 18:30 – 22:00 uur) is een wegcriterium voor Amateurs/Sportklasse en voor Elite en Beloften in de Herelsestraat. De toegang is gratis.

>> Foto Kidsrun: Website Heerle.info