web analytics

Kater bij Bristol-meiden na wedstrijd bij Kralingen

De Bristol Team-vrouwen hebben een stevige kater overgehouden aan de zaalvoetbalwedstrijd van maandagavond 23 oktober bij NOC Kralingen. Die wedstrijd werd met 6-5 verloren, maar de club is het daar niet mee eens en heeft officieel bezwaar gemaakt tegen de uitslag, zo wordt op de website van de club gemeld.

De club spreekt van ‘een zeer partijdige scheidsrechter’. “Die liet zich zo onpartijdig, zien dat hij Kralingen de drie punten bezorgde. Nadat hij een onterechte vrije trap toekende, waardoor de thuisploeg op gelijke hoogte kwam, maakten hij het bij de 6-6 wel heel bont. Corina Luijks scoorde vlak voor tijd de gelijkmaker, maar er werd ineens afgefloten. De bal zou eerder over de achterlijn geweest zijn. Voor die tijd liet hij alles gewoon doorgaan”, aldus het relaas.

Verder wordt gemeld dat de Roosendaalse meiden na afloop ook nog eens uitgescholden werden door de leidsman, die verkondigde dat ze beter in Brabant konden blijven. Zelfs een van de speelster werd met een ziekte uitgescholden”, aldus de club-website. ‘Triest dat je zo moet verliezen…’

❯ Website Bristol Team Roosendaal