web analytics

Kaartverkoop De Kring tot nu toe beter dan vorig seizoen

 Het Roosendaalse theaterDe Kring is erg tevreden met het aantal kaarten dat tot nu toe is verkocht, namelijk meer dan 20.000. Dat zijn er ruim 3000 meer dan op hetzelfde moment vorig jaar. De kaartverkoop is 19 mei begonnen.

Cabaret en muziek blijken wederom populair, deze genres hebben niet voor niets een groot aandeel in de programmering. Grote publiekstrekkers zijn onder anderen Guido Weijers, Jochem Myjer, Claudia de Breij, OG3NE, Richard Groenendijk, Nick & Simon en Danny Vera.

In de categorie show en musical doet VAMOS! het goed wat betreft de voorverkoop. Voor deze musical wordt op dit moment veel reclame gemaakt op tv. Onder anderen Lenette van Dongen en Johnny Kraaijkamp jr. spelen in dit verhaal dat gebaseerd is op programma’s als ‘Ik Vertrek’ en ‘Het Roer Om’. Op dit moment dingt De Kring Roosendaal mee naar de titel ‘Meest gastvrije theater van Nederland’. Deze verkiezing vindt voor de tweede keer plaats en is een initiatief van de ANWB. Vorig jaar ging deze titel naar de Goudse Schouwburg.

Via >> www.anwb.nl/theaterverkiezing kan men tot en met 31 juli stemmen op zijn/haar favoriete theater. Er worden prijzen uitgereikt in vier categorieën: grote stad, grote gemeente, middelgrote gemeente en kleine gemeente. De winnaars worden begin oktober bekend gemaakt.

Het complete theaterprogramma van De Kring is te vinden op >> www.dekringroosendaal.nl