web analytics

‘Kaai Marketing’ verwacht grote drukte bij Middenpunt

In navolging van het citymanagement Roosendaal pakt nu ook de Kaai uit. Het onlangs opgerichte bureau ‘Kaai Marketing’ heeft er gelijk werk van gemaakt. Recht tegenover het door Aarmoei-nieke uitgeroepen ‘Middenpunt’ van Roosendaal, recht tegenover hét IQ-etablissement aan de Kaai, staan de letters ‘K ZIJN KAAI te stralen. Er wordt grote drukgte verwacht.

“We zijn enorm vereerd dat het buro ‘Kaai Marketing’ er meteen werk van gemaakt”, zo vertellen de mannen van de kaai tegen onze redactie. “We kregen een belletje met de vraag of we hieraan mee wilde werken. Als gebaar voor ons sublieme idee hebben ze zelfs bovenop de enrome letters onze gekende bolhoed geplaatst”.

Verkeersstroom
Volgens de heren in het zwart-wit is er inmiddels intensief contact geweest met de politie om de verkeersstroom op de Kaai in goede banen te leiden nu bussen vol toeristen verwacht worden op dit nieuwe Middenpunt van Roosendaal. Er is inmiddels ook eenrichtingsverkeer ingesteld op de kaai en etablissement De Veestallen heeft zijn openingstijden verruimd om de stroom aan wachtende toeristen van koffie te kunnen voorzien.

Bussen
De bussen die niet direct kunnen parkeren voor de ‘K ZIJN KAAI letters worden opgevangen op de aloude ‘Cour Jef Boonen’ vanwaar de toeristen via de achterkant door de Veestallen dwars door het café direct de fotogewilde letters benaderen. Verkeersregelaars staan in de startblokken mocht de situatie verder uit de hand lopen.
Prettige bijkomstigheid van de gekozen locatie van de enorme letters: Burgemeester H. van Midden heeft perfect zicht vanuit zijn door het IQ Aarmoei-nieke aangeboden ambtswoning op de drukte voor zijn deur.

Marketing bureau ‘Kaai Marketing’ en het IQ Aarmoei-nieke zien de gemaakte selfies graag voorbij komen op alle beschikbare (digitale) kanalen.

❯ IQ Aarmoei-nieke wil Kaai als Middenpunt van Roosendaol