web analytics

Jubileumconcert van het koor Spek en Bonen in Wouw (14 april)

In zaal Donkenhof aan de Roosendaalsestraat 61 in Wouw is zaterdagavond 14 april het jubileumconcert van het koor ‘Spek en Bonen’. Daarmee wordt het vijftienjarig bestaan gevierd. Na afloop is er een afterparty. Ook wordt deze avond de nieuwe naam van het koor bekend gemaakt.

Medewerking aan de avond verleent blaaskapel ‘de Vogelmuzikanten’ en saxofoonensemble ‘Saint Germain’, alles onder leiding van Flavio Pavone. Het thema is musival- en filmmuziek. Aanvang 20:00 uur. Kaarten kosten tien euro, inclusief koffie of thee. Voorverkoop via de VVV Wouw, Donkenhof en via spekenbonen@kpnmail.nl

‘Wij zijn een gezellig koor uit Wouw/Roosendaal dat Nederlandse, Engelse, Duitse, Italiaanse etc. liedjes zingt onder leiding van dirigent Flavio Pavone. Het repertoire bestaat niet meer uit alleen ‘meezingnummers’, maar vooral uit mooie en leuke liedjes die meerstemmig worden gezongen’, laat het koor op zijn website weten. ‘Zo zingen we onder andere liedjes van Abba, the Beatles, the Carpenters en liedjes uit films en musicals zoals ‘The Lion King’, zo laat het koor op zijn website weten. Ook heeft het koor een mooi kerstrepertoire, met traditionele én nieuwe kerstliedjes.

Wie het koor zou willen versterken, kan vrijblijvend een keer komen kijken, luisteren en meedoen op een repetitie. Die zijn iedere woensdag van 20.00 – 22.00 uur in eetcafé ‘In den Veehandel’ aan de Markt 30 in Wouw.

❯ Website Koor Spek en Bnen
❯ Facebook Spek en Bonen