web analytics

Jubileum-expo van Fotoclub Wouw (3-4 nov)

De jaarlijkse expositie van Fotoclub Wouw is dit jaar een bijzondere editie. De club bestaat veertig jaar en daarom zijn er deze keer op zaterdag 3 en zondag 4 november verscheidene gastfotografen uitgenodigd. De expsotie is in Cultureel centrum De Geerhoek, op zaterdag van 14:00 – 17:00 uur en op zondag van 11:00 – 17:00 uur.

Uiteraard is er ook werk van de eigen fotografen te zien. De fotoclub bestaat momenteel uit veertien leden, die eens in de veertien dagen bijeenkomen om foto’s te bespreken en kennis met elkaar uit de wisselen.

Ook op de website van de club hebben de leden een eigen expositie-ruimte. Verder is daar sinds september 2014 een ‘foto van de maand’ te zien. Elke maand wordt een onderwerp gekozen en leden leveren anoniem foto’s in. Op de clubavond wordt vervolgens gezamenlijk bepaald welke foto heeft gewonnen.

De gastfotografen van wie op de expositie werk te zien is, zijn Raymond Wennekes (onder water), Bram Visser (portretten) en Johan van de Watering (natuur), en van de leerlingen van groep acht van de Wouwse basisscholen.

❯ Website Fotoclub Wouw