web analytics

Jazzconcert ‘Ella&Me’ van Ismène Elbers in Parrotia (24 nov)

Op zondag 24 november geeft de in Roosendaal wonende Ismène Elbers samen met enthousiaste jazzmusici Co Vergouwen (piano), Marc van Rooij (bas), Pieter Bast (drums) en Tom Punt (gitaar) het jazzconcert ‘Ella & Me’ in de Theaterzaal van Parrotia aan de Markt. Het programma, dat een ode is aan de muziek van Ella Fitzgerald, begint om 15:00 uur.

Elbers luisterde vroeger al naar haar prachtige stem uit een vintage Philipsradio en werd door haar oma in slaap gezongen met Fitzgeralds nummers. Als puber draaide ze stiekem langspeelplaten van de jazzlegende, die haar heldin was. Nu brengt Elbers de nummers zelf ten gehore.

Kaarten
Kaarten kosten 15 euro en zijn online te bestellen:
❯ Kaarten online bestellen

Betaling van de kaartjes kan bij de Kassa van het Theater. Er is maar een beperkt aantal kaartjes, aangezien het concert ook geregistreerd wordt voor een mini live album. Het album kan ook gereserveerd worden, of na afloop van het concert.

Stil verlangen

‘Het afgelopen jaar heeft Stichting Jazz750 in Roosendaal voor mij als zangeres enorm veel betekend. Ik kreeg de gelegenheid om naast allround theatermaakster mijn Jazzhart te volgen en te werken met zeer bijzondere Jazzmusici zoals Johan Clement, Hein van de Geijn, Ruud Breuls, Hans van Oosterhout, Marc van Rooij, Rob van Bavel, Pieter Bast e.a. Door voorafgaand bij de Jamsessies te kunnen experimenteren, kreeg ik steeds meer het vertrouwen om het stille verlangen dat ik al jaren had te verwezenlijken’, zegt Elbers in een toelichting.

Coach
Ismène Elbers is binnen De Kunst CultuurCoach naast adviseur ook Talentontwikkelaar en coach voor talenten in de breedte op onder andere het mentale vlak.