web analytics

Jarig Onderling Kunstgenot organiseert verrassende dorpswandeling Hap & Stap (26 mei)

Toneelvereniging Onderling Kunstgenot heeft in het kader van het 100-jarig bestaan voor zondagmiddag 26 mei een verrassende dorpswandeling voorbereid waar zo’n 150 belangstellenden aan mee kunnen doen: een Hap-Stap wandeling met veel toneel en lekkere biertjes. Deelnemers zijn vanaf 12:00 uur wel een uur of zes ‘onder dak’.

Op een zestal ‘geheime’ locaties in Nispen spelen bevriende theatergezelschappen uit de regio een feestelijke theateract in een betoverende groene omgeving. Dat wordt omlijst met zes proeverijtjes van lokale/regionale biertjes/likeurtjes met een heerlijk Nispens hapje. Vanwege de alcoholversnaperingen is de minimumleeftijd 18 jaar.

Toneel en lekkers
‘Zo proeft u deze middag niet alleen wat van de sfeer van wat onze bevriende theatergezelschappen op de planken brengen, maar ook al het lekkers dat ons dorp en omliggende regio te bieden heeft’, zegt het jarig toneelgezelschap in de aankondiging van het evenement, dat begint bij het openluchttheater van Nispen.

150 mensen
Deelname is beperkt tot 150 mensen, die in zes groepen van 25 worden ingedeeld. Deelname kost 12,50 euro. Inschrijven kan, zo lang er plek is, via info@onderlingkunstgenot.nl Betaling kan via NL97RABO 0184353211 onder vermelding van Theater Hap & Stap en naam/namen. Een deelnemer is pas ingeschreven als de betaling binnen is bij penningmeester W. van Hees.

Jubileumbier
Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan is er door de plaatselijke brouwerij De Commies een speciaal en speels jubileumbier gebrouwen met de welklinkende naam ’n Blond Genotje. ‘Een heerlijk, fris, blond biertje met 6% alcohol, dus toegankelijk voor iedereen die van een lekker speciaal, biertje houdt’, zeggen kenners. Het biertje is bij Hap-Stap (26 mei) en de wintervoorstelling (28 december) te koop. Door een Blond Genotje te drinken, wordt de jubilerende toneelvereniging gesteund.