web analytics

Jan Vayne opent seizoen Openlucht Theater Nispen (27 mei)

Het Openluchttheater Nispen opent het seizoen op zondagmiddag 27 mei een een optreden van de pianovirtuoos Jan Vayne. Met inbreng van het publiek improviseert hij op tal van bekende muzieknummers. Het optreden begint om 14:00 uur en kaarten kosten 12,50 euro aan de kassa en 10 euro in de voorverkoop.

Na dit optreden zijn er in juni twee activiteiten en daarna nog tien, tot en met de Kerstige Familievoorstelling op vrijdag 28 december. Augustus is de drukste maand in het openluchttheater, met zes voorstellingen/activiteiten. In die maand is ook de Kunstmarkt, op zondag 26 augustus.

De activiteiten in juni zijn:

Kids creatief (13 juni)
Het volgende programma is op woensdagmiddag 13 juni. Dan organiseren Monique en Astrid ook dit jaar weer een leuke creatieve activiteit voor kinderen van 14.00 tot 15.30 uur. Er wordt iets leuks gemaakt voor Vaderdag. ‘Cactussen zijn nu heel erg hip dus maken we voor de vaders van keitjes een cactus in een potje’, kondigen ze aan. Kinderen kunnen tot uiterlijk 1 juni worden opgegeven. Er kunnen maximaal 40 kinderen meedoen. De eigen bijdrage is € 7,50, inclusief alle materialen, gebruik van gereedschap en een verfrissend drankje met iets lekkers.

Ierse avond (16 juni)
Kampvuur, Ierse biertjes én The Lowland Paddies met special guest Michael Boere op de uilleann pipes. Dat zijn de ingrediënten voor de Ierse avond die zaterdagavond 16 juni om 21:00 uur begint. De kassa gaat om 20:00 uur open. Entree: 5 euro.
De band begon ooit als een studentengroep met hun roots in Bergen op Zoom en is inmiddels uitgegroeid tot een moderne, volwaardige band die al op tal van diverse podia heeft gestaan. Met liefde voor de traditie van de Ierse muziek, weten deze muzikanten de bekende en minder bekende Ierse songs in een fris jasje te steken.

Verdere programmaering:
(zoals bekend op 22 mei)
Andere programmaZondag 8 juli: Exotische markt
Zondag 22 juli: Jabbe Dabbe Doe
Zondag 5 augustus Hoger Streven
Zaterdag 11 augustus Mannen van Achterom
Zaterdag 18 augustus Meneer Ronald
Zaterdag 18 augustus Sooz Open Air
Zondag 26 augustus Mosselfeest Rotary Roosendaal
Zondag 26 augustus Kunstmarkt
Zaterdag 22 september Open Air Bioscoop
Zaterdag 24 november Smidje Verholen
Vrijdag 28 december Kerstige Familevoorstelling

❯ Website Openluchttheater Nispen
❯ Facebookpagina Openluchttheater Nispen