web analytics

Jaarlijkse Landgoedloop van Thor op zondag 10 nov

Op zondag 10 november organiseert THOR de jaarlijkse Landgoedloop op Visdonk. Er zijn tijdens de Landgoedloop diverse activiteiten voor jong en oud: in de ochtend wandelen, Nordic Walking en een trailrun. Vanaf 11:30 uur begint de sprookjestocht. De opbrengst van het evenement komt geheel ten goede aan Natuurmonumenten West-Brabant.

De startplaats is het Thorhonk op Sportcomplex Vierhoeven aan de Nispenseweg 5 in Roosendaal.

Starttijden
08.45 uur trailrun-hardlopen 6,7 km | 10 km | 15,1 km
09.00 – 10.00 uur: wandelaars en Nordic Walkers 6 km | 10 | 15 km. In de wandelingen van 10 en 15 km is en rustpost opgenomen.
11.30 – 13.10 uur: Sprookjestocht voor het hele gezin.

Inschrijven
Voor de ochtendactiviteiten kan men inschrijven via de website Landgoedloop (zie hieronder) en tot 10 minuten voor de start bij het secretariaat in het Thorhonk. Kosten € 4,00 per persoon.
Bij het hardlopen – trailrun isd inschrijving individueel. Iedere hardloper moet dus zelf op eigen naam inschrijven.

Sprookjestocht
Voor de sprookjestocht wordt het ten sterkste aangeraden om vooraf in te schrijven via voorinschrijving. ‘Dit is nodig om de drukte te spreiden zodat niet iedereen tegelijk bij een bemande post aankomt’, aldus de organisatie. Voorinschrijving is ook goedkoper: € 3,50 per persoon. Vanaf 4 personen per gezin krijgt men bij voorinschrijving € 6,00 korting. Voorinschrijving kan tot en met vrijdag 9 november 24.00 uur. Daarna is op de voorinschrijvingspagina alleen nog zien op welk tijdstip men het beste kan starten in verband met spreiding van de drukte.

Inschrijven voor de sprookjestocht op de dag zelf is 1 euro duurder. Deelname per persoon is dan € 4,50
De sprookjestocht heeft elk jaar een ander thema. Dit jaar is het thema Doornroosje.

Foto boven: Foto wandelaars in montage website Landgoedloop

❯ Website Landgoedloop
❯ Voorinschrijven via website Landgoedloop