web analytics

IQ Aarmoei-nieke eert Sjef Boonen op zomerconcert 2017 (24 juni)

 Op zaterdag 24 juni geeft het IQ Aarmoei-nieke zijn jaarlijkse zomeravondconcert, buiten op de plets van café De Veestallen, waar anders dan op de Kaai.De plets is vanaf 20.00 uur open en het concert begint om 20.30 uur.

Het IQ Aarmoei-nieke zal op deze avond over hun eigen stadsgrenzen heen kijken en de vizier richten op Vlaams-Brabant. In deze streek stond de wieg van Sjef Boonen. Sjef trots op zijn land, is altijd Belg gebleven. “Deze Belgische invloeden zien we in het café nog steeds terug, zoals onder andere de Cour”, aldus IQ.

Een officiële delegatie uit België is aanwezig bij dit Zomeravnondconcert voor een officiële handeling. Deze zal in teken staan van de legendarisch kastelein van De Veestallen; Sjef Boonen.Tijdens het concert treden naast het IQ-Aarmoei-nieke ook diverse Vlaamse artiesten op. Sinds enige tijd is er een behoorlijke ‘jonge aanwas’ van leden bij het IQ Aarmoei- nieke, en door deze aanwas blijven hun avonden een genot voor ieders oog en oor. Iedereen (jong en oud) is dan ook van harte welkom op 24 juni.

Het IQ Aarmoei-nieke is er in ieder geval helemaal klaar voor. Want: “Achter de schermen zijn de voorbereidingen al maanden in volle gang. De uitnodigingen zijn verzonden, de worst is geofferd aan de heilige Clara en de tenten om de plets van Sjef te overkappen zijn geregeld. Verder hebben de mannnen van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol hun jacquet en streepjesbroek inmiddels strak gestreken naast hun bolhoed klaar hangen.”

Sjef Boonen

Op de foto: Een nog jonge Sjef Boonen op een circus-baby olifant die in zijn stallen op de Kaai logeerde. (Foto archief familie Boonen)