web analytics

IQ Aarmoei-nieke: bolhoed met oranje lintje op Koningsdag

Na maanden in de kast gelegen te hebben, gaan de bolhoeden van de heren van IQ Aarmoei-nieke op vrijdag 27 april (Koningsdag) weer op. Omstreeks de klok van 15.00 uur klinken de gekende klanken bij goed weer buiten VOOR, en bij minder weer binnen IN hun wekelijkse repetitie etablissement aan de Kade 65.

De gekende zwarte bolhoed ziet er die dag extra feestelijk uit. Immers een oranje lint om die hoed verwijst naar deze speciale feestdag.

Onlangs zaten de heren in het gekende zwart-wit, na een korte periode van rust na de carnaval, alweer op het podium in de grote zaal van Schouwburg de Kring. Toen als welkomstmuziek van de gemeentelijke vrijwilligersdag. En op Koningsdag staat hun volgende optreden alweer gepland.

‘Dus heeft u alle vrijmarkten bezocht, weet dan dat u onder het genot van een oranje bitter, een fris getapt glas gerstenat of ander drankje kunt genieten van het IQ Aarmoei-nieke. Gezellige muziek in de authentieke bruine kroeg van wijlen Jef Boonen, terwijl we allen klinken op de verjaardag van de koning’, zo luidt de uitnodiging van het Aarmoei-nieke.

Achter de schermen werken de ‘Mannen van de Kaai’ met man en macht aan hun Zomeravondconcert van 23 juni en het zeer bijzondere IQ Zwaaigat Concert op 8 september ter
gelegenheid van het 750-jarige Roosendaal.

❯ Website IQ Aarmoei-nieke

Foto boven: De oorsprong: Jef Boonen achter de toog in ‘zijn Veestallen’ (Foto archief fam. Boonen)