web analytics

Integrale controle in regio Roosendaal levert het nodige op

Op maandag 21 januari is er in de regio een integrale controle uitgevoerd, waarbij met name in Oudenbosch, Sint Willebrord en Bosschenhoofd adressen werden aangedaan. Na een briefing op het politiebureau van Roosendaal voor zo’n 50 man, gingen drie teams van politie, gemeente en Brabants Landschap op stap.

De afgelopen tijd was er al informatie verzameld. Tips, al dan niet anoniem, waren gebundeld en door de verschillende (opsporings)systemen gehaald. Genoeg om een kijkje te gaan nemen op de adressen.

De resultaten:
– Jachtgeweer, munitie, GHB, Ketamine, Amfetamine in een woning aan de Pijnboomstraat in Oudenbosch. Twee verdachten, de bewoners, zijn aangehouden.
– Ploertendoder in een woning aan de Emmastraat in St. Willebrord. In 2018 is daar een drugslab aangetroffen en de politie betrad de woning voor een nacontrole. Er waren nu geen drugs binnen. De verdachte is verhoord
– Gestolen bromfiets in een loods aan de Pastoor van Breugelstraat in Bosschenhoofd. Verdachte is gehoord.
– Een draaiend GHB lab in een woning Bremstraat in Sint Willebrord. Bewoner aangehouden.
– Een stroomstootwapen in een auto die gecontroleerd werd in de Pastoor van Breugelstraat in Bosschenhoofd. Verdachte is gehoord.

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie