web analytics

Info-avonden van Bravis over nieuw ziekenhuis (13 en 21 mei)

Het Bravis ziekenhuis geeft op twee informatieavonden op maandag 13 en dinsdag 21 mei voor iedereen die hier meer over wil weten, uitleg over de locatiekeuze voor het nieuw te bouwen ziekenhuis aan de Bulkenaar in Roosendaal. Beide avonden zijn in De Geerhoek aan de Kloosterstraat 18B en zijn van 19:00 – 20:30 uur.

Vragen stellen
Tijdens de informatieavonden wordt zowel het besluit om naar één hoofdlocatie te gaan als de keuze voor Bulkenaar in Roosendaal toegelicht door de raad van bestuur van het Bravis ziekenhuis. ‘Tevens wordt er ingegaan op de plannen voor de huidige ziekenhuislocaties en de planning voor de komende tijd. Er zal volop gelegenheid zijn voor het stellen van vragen’, aldus Bravis.

Om zoveel mogelijk belangstellenden in de gelegenheid te stellen aanwezig te zijn, worden er twee informatiebijeenkomsten georganiseerd. Bij de Geerhoek is voldoende ruimte om te parkeren en buslijn 104 stopt op 250 meter van De Geerhoek. De zaal is vanaf 18.30 uur open.

Aanmelden
Aanmelden voor een van de informatiebijeenkomsten kan eenvoudig via de website van Bravis
Daar staat een link naar de uitnodiging en daar kan vervolgens worden gekozen voor aanmelding voor de avond van 13 of voor 21 mei.

❯ Bravis kiest voor nieuwbouw in Roosendaal