web analytics

In herfstvakantie weer zwem4daagse van Hieronymus

In de herfstvakantie organiseert Zwemvereniging Hieronymus van maandag 15 tot en met donderdag 18 oktober weer de jaarlijkse de Zwem4daagse in Zwembad de Stok in Roosendaal. De Zwem4daagse is een sportief evenement waarmee kinderen gestimuleerd worden om te blijven zwemmen, zodat ze ook na het behalen van het zwemdiploma veilig zijn in en om het water.

Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers vier in het wedstrijdbad. Er kan worden gekozen uit 250 meter, 500 meter (recreatief) of 1000 meter (wedstrijd) per dag. De kosten zijn voor 4 dagen € 5,50 (voor 250 meter), € 8,- (voor 500 meter) of € 9,50 (voor 1000 meter). Iedereen van jong tot oud is welkom en kan meedoen met de zwem4daagse.

Starttijden
De start is maandag 15 oktober en donderdag 18 oktober is de laatste zwemavond. Maandag kan men starten tussen 19.00 uur en 20.30 uur. Dinsdag, woensdag en donderdag kan men starten tussen 18.00 uur en 19.45 uur.

Als beloning voor de prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. Het hele jaar door worden er op verschillende plekken in het land een Zwem4daagse georganiseerd vooral in de maanden juni, juli en oktober. Dit seizoen zullen ruim 60.000 mensen in Nederland deelnemen.

Waterland
‘Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom organiseert Hieronymus de Zwem4daagse. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond’, aldus Hieronymus.

Inschrijven
Inschrijven kan ❯ HIER (op website Hieronymus/zwembad)