web analytics

In de Roselaar duurt ‘Black Friday’ het hele weekend

Met goodiebags en een ‘Scan en Win-actie’, waarbij men kans maakt om het bedrag op de kassabon terug te krijgen, lokt Winkelcentrum Roselaar in Roosendaal het winkelend publiek het komend weekend naar het Black Friday Weekend te komen. Want in de Roselaar is Black Friday niet alleen op vrijdag 27, maar ook op zaterdag 28 en zondag 29 november.

Daluren
Vanwege corona-maatregelen adviseert het winkelcentrum gespreid, en vooral op rustige tijden te komen. Dan is anderhalve meter afstand bewaren volgens de winkeliers geen probleem. Als rustige tijdstippen worden genoemd: vrijdag 27 november tussen 10:00 – 11:30 & 18:00 – 20:00 uur, zaterdag 28 november tussen 10:00 – 11:30 uur en zondag 29 november tussen 12:00 – 14:30 uur. ‘Dan profiteer je van leuke extra’s en krijg op vertoon van je kassabon een gratis goodiebag bij onze hostess op het plein bij Multivlaai’, aldus Roselaar.

Kortingen
Alle drie de dagen worden bij de ondernemers in het winkelcentrum hoge kortingen en te gekke extra’s beloofd. Daarnaast is er het hele weekend mobiel entertainment voor extra sfeer, maar vooral om bezoekers te wijzen op het houden van afstand en veilig winkelen.

Aankoopbedrag terug

De ‘Scan & Win- actie’ houdt in dat kassabonnen kunnen worden gescand en geuploaded, waarbij men kans maakt om het aankoopbedrag tot maximum 250 euro terug te krijgen. Om deel te nemen moet men wel een mobieltje hebben. Op 3 december worden de winnaars geïnformeerd per mail